Αγγλία

Στρέφεται σε Ζαπάτα η Γουέστ Χαμ

Στο στόχαστρο της φέρεται να έχει η βάλει τον Ντουβάν Ζαπάτα η Γουέστ Χαμ, μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μάξι Γκόμες από τη Θέλτα.

Ξεπερνά γρήγορα το «στραπάτσο» με τον Μάξι Γκόμες η Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», τα «σφυριά» στρέφονται στον Κολομβιανό στράικερ της Αταλάντα, Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος αποτελεί πλέον τον Νο1 στόχο του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την κορυφή της επίθεσης.

Ο 28χρονος φορ, δανεικός από τη Σαμπντόρια, πέτυχε 28 γκολ στη Serie A την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας στην εκπληκτική πορεία των «μπεργκαμάσκι» ως την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ και η διοίκηση της Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να ξεκινήσει επαφές με τον ιταλικό σύλλογο για την απόκτηση του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, έχει προταθεί στον αγγλικό σύλλογο και ο Μάριο Μπαλοτέλι ως μία πιο φτηνή λύση, ο οποίος έμεινε ελέυθερος από την Μαρσέιγ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουρουγουανός στράικερ της Θέλτα Βίγκο, Μάξι Γκόμες, έφτασε μια ανάσα από τους «hammers» αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του εντός Ισπανίας, υπογράφοντας τελικά στη Βαλένθια.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x