Stoiximan Super League

Στροφή σε Αγρίνιο και στο βάθος… ΠΑΟΚ για ΑΕΚ

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το «σβηστό» 2-0 επί της Λαμίας, αλλά άμεση στροφή στα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ που θα κρίνουν πολλά.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την… ανάρρωσή της από την περίοδο Καρντόσο. Μπορεί χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Λαμία να μην ήταν εντυπωσιακή, αλλά ήταν ουσιαστική και δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου φτάνοντας με άνεση στην τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται, ασφαλώς, αρκετό χρόνο ακόμη για να συνέλθουν αγωνιστικά από τα κατάλοιπα που άφησε το πέρασμα του Πορτογάλου προπονητή. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και όχι μόνο. Ωστόσο το γεγονός ότι κερδίζει για τρίτο σερί ματς και μάλιστα χθες το έκανε χωρίς τρεις ενδεκαδάτους παίκτες, όπως οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος και Ολιβέιρα, δείχνει πολλά και σίγουρα προσφέρει χρόνο για να διορθωθούν οι ανορθογραφίες του καλοκαιριού.

Από σήμερα, ασφαλώς, η προσοχή στρέφεται στην δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε από τα ματς με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το προσεχές Σάββατο και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό αν η «Ένωση» θα διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή ή θα απομακρυνθεί κι άλλο.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα διαπιστώσει μετά το σημερινό ρεπό την κατάσταση των Μάνταλου και Ολιβέιρα, που ακολουθούν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι είναι σε πολύ καλό δρόμο για την επάνοδό τους στην δράση, αλλά δεδομένου ότι το ματς στο Αγρίνιο είναι Σάββατο και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν δεν είναι 100% έτοιμοι να μην παρθεί το ρίσκο να χρησιμοποιηθούν.

Πάντως αυτός που αναμένεται να επανέλθει είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με την επάνοδο του οποίου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και το σύστημα με τρεις αμυντικούς στην διάταξη της ΑΕΚ.

ΥΓ: Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες έφτασαν τις δύο κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x