Ιταλία

Στροφή σε Ρογκ η Κάλιαρι

Στο στόχαστρο της Κάλιαρι βρίσκεται ο Ρογκ, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Νάντες.

Αλλαγή πλεύσης στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Κάλιαρι, η οποία στρέφεται στον Μάρκο Ρογκ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της, μιας και δεν προχωρά ο «γάμος» με τον Νάχιταν Νάντες.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η «Corriere dello Sport», είναι θέμα ωρών να ντυθεί στα «ροσομπλού» ο 24χρονος Κροάτης κεντρικός χαφ.

Η διοίκηση της Κάλιαρι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 18 εκατ. ευρώ στη Νάπολι, όσα δηλαδή αξιώνουν οι «παρτενοπέι» για την αποδέσμευσή του, με τον Κάρλο Αντσελότι να συναινεί σε μία τέτοια κίνηση, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η Κάλιαρι είχε κινηθεί και το προηγούμενο διάστημα για τον Ρογκ, με την πρόταση τότε να αφορά δανεισμό για 6 εκατομμύρια ευρώ με οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, η πώληση του Νικολό Μπαρέλα στην Ίντερ, η οποία ενίσχυσε τα ταμεία της ομάδας κατά 12 εκατ. ευρώ, δημιούργησε νέα δεδομένα.

Την περασμένη σεζόν, ο Ρογκ πέρασε το πρώτο μισό στη Νάπολι και τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη, με την οποία πραγματοποίησε 10 εμφανίσεις στη La Liga.

Ακόμη, είναι διεθνής την εθνική Κροατίας από το 2014, έχοντας καταγράψει 12 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x