Stoiximan Super League

Στροφή στο πρωτάθλημα

Και τώρα ΠΑΟΚ… Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για… δάκρυα μετά τον μαθηματικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της Τούμπας.

Μαζεύει τα κομμάτια του… Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αφήσει πίσω του, διότι δεν έχει και άλλη επιλογή, την ήττα από την Αϊντχόφεν, που τον απέκλεισε μαθηματικά από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στο πράσινο «στρατόπεδο» υπάρχει απογοήτευση, όπως είναι λογικό για το αποτέλεσμα, αλλά όχι και για την προσπάθεια που έγινε. Άλλωστε, το είπε και ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

«Προσπαθήσαμε να πεθάνουμε στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2, δεν έγινε και δυστυχώς οι λεπτομέρειες δεν ήταν πάλι με το μέρος μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 41χρονος τεχνικός.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο ματς της Κυριακής (9/11, 19:30) με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League. Υπάρχει αγωνία για το Ζέκα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα θα φανεί αν τίθεται θέμα να μην αγωνιστεί κόντρα στην Τούμπα. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Κουτρουμπή, που ένιωσε ενοχλήσεις την Τετάρτη στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x