Stoiximan Super League

«Συγγνώμη απ’ τον κόσμο της ΑΕΚ που υποφέρει»

Απαρηγόρητοι για το γεγονός ότι υπήρξαν μέλη της ομάδας που ανάγκασε τον κόσμο της ΑΕΚ να βιώσει τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της παρουσιάστηκαν οι Σταματής και Μητρόπουλος.

Συντετριμμένοι από τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και από το ότι οι ίδιοι ήταν κομμάτια της σ’ αυτή τη μαύρη σελίδα, δήλωσαν οι Ανδρέας Σταματής και Παύλος Μητρόπουλος.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι αδυνατούν ακόμα και σήμερα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και ζήτησε «συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ που υποφέρει».

Ο Μητρόπουλος, από την άλλη, παραδέχθηκε πως αυτό που συνέβη χθες είναι κάτι που θα τους κυνηγάει μια ζωή και τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον από το να περιμένουν ποιο θα είναι το «αύριο».

Αναλυτικά όσα είπαν οι δυο παίκτες στο MEGA

Ανδρέας Σταματής

-Ποιά ήταν το πρώτα σου συναισθήματα μετά το σφύριγμα της λήξης;

Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Από τη στιγμή του γκολ που δεχτήκαμε, ήταν σα να άλλαζε ο κόσμος, σα να χανόταν η γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Δυστυχώς η ΑΕΚ έπεσε στην Β’ Εθνική… Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ήταν μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη για εμάς, ήμασταν μόνοι μας και ό, τι κάναμε το κάναμε μόνοι μας. Θέλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από το λαό της ΑΕΚ που υποφέρει αυτή τη στιγμή.

-Όπως είπες, ήσασταν μόνοι σας…

Η διοίκηση προσπαθούσε να κάνει ό,τι όλοι ξέραμε με τον Βιντιάδη, αλλά από μήνα σε μήνα, όλα ακυρώνονταν και είχαμε φτάσει στο όριο. Πάντως το θέμα είναι ότι εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, με ή χωρίς διοίκηση.

-Η επόμενη ημέρα;

Η επόμενη ημέρα είναι άγνωστη… Είναι αδιανόητο να σκέφτεσαι ότι η ΑΕΚ έχει πέσει στην Β’ Εθνική. Τώρα μπορούμε μόνο να περιμένουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.

Παύλος Μητρόπουλος

-Σε ποια κατάσταση βρέθηκες μετά τη λήξη του αγώνα;

Ήταν ένα γεγονός που ξέρεις ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ και θα σε κυνηγάει για όλη σου τη ζωή.

-"Παλεύατε" μόνοι σας οι παίκτες, εδώ και πολλούς μήνες.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπήρξαν αυτά τα παιδιά και μπορέσαμε και περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις μαζί. Παλεύαμε μόνοι μας με τα θηρία και ήταν πολύ δύσκολο να φέρουμε εις πέρας αυτήν την κατάσταση…

-Τι θα κάνετε εσείς οι παίκτες πλέον;

Όλοι μας κοιτάμε τι θα κάνει "αύριο" η ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έχει συμβεί, είναι κάτι πολύ δύσκολο, που δεν μπορείς να το χωνέψεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x