Γενικά

Συγκινητικά μηνύματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για την Παναγία των Παρισίων

Παίκτες όπως ο Πολ Πογκμπά, ο Νεϊμάρ, ο Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που έχει αποσυρθεί, εξέφρασαν μέσω των social media την συμπαράστασή τους για την Παναγία των Παρισίων.

Η καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, έχει προκαλέσει τη θλίψη όλου του κόσμου και άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκφράζουν από τη μεριά τους, τη συμπαράστασή τους για αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, ανέβασε στο instagram, story το οποίο απεικονίζει την Παναγία των Παρισίων και μία καρδιά σπασμένη στα δύο.

inner

Φωτογραφία με το ιστορικό μνημείο τυλιγμένο στις φλόγες πόσταρε, επίσης στο instagram, ο Κιλιάν Εμπαπέ.

View this post on Instagram

??????

A post shared by Kylian Mbappe (@k.mbappe) on



Ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ανέβασε σκίτσο με τον Κουασιμόδο, τον «Καμπούρη της Παναγίας των Παρισίων», να κουβαλά τον καθεδρικό ναό με τον πόνο και τη στεναχώρια χαραγμένα στο πρόσωπό του. Το μήνυμα του Βραζιλιάνου επιθετικού κάτω από τη φωτογραφία λέει: «Προσευχόμαστε για τη Γαλλία».




Όσον αφορά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αν και Άγγλος έχει στενές σχέσεις με το Παρίσι, έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρί. Έστειλε λοιπόν το δικό του μήνυμα, συνοδευόμενο με την εικόνα του επιβλητικού χτίσματος: «Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι, όχι μόνο με τους Γάλλους και τους κατοίκους του Παρισιού, αλλά με όλους αυτούς που είχαν την ευχαρίστηση και την εμπειρία να γνωρίσουν αυτό το απίστευτο μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.

inner

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x