Συγκινητικός Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο νεαρός άσος που πήρε μεταγραφή από τη Μονακό για την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ έδειξε ότι είχε δεθεί με τους οπαδούς της πρώην πλέον ομάδας του και δεν ξέχασε να τους αποχαιρετήσει. Με ανάρτηση που έκανε στο twitter επεσήμανε ότι κατανοεί την οργή τους, αλλά και ότι κυκλοφόρησαν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

«Μπορείτε να είστε θυμωμένοι να με μισείτε ή να με γιουχάρετε, αλλά δεν μπορείτε να με κάνετε να πάψω να σας αγαπώ, γιατί η αλήθεια είναι εκεί-σας αγαπώ», τονίζει ο 18χρονος επιθετικός.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Ξέρω ότι μερικοί από εσάς δεν καταλαβαίνετε την επιλογή μου και ότι είστε θυμωμένοι και το καταλαβαίνω αυτό. Καταλαβαίνω επίσης μια κάποια απογοήτευση στην τελευταία μας συνάντηση, εξαιτίας των ψευδών πληροφοριών που κυκλοφόρησαν σχετικά με όλη τη “σαπουνόπερα Μπαπέ”. Αλλά δεν έχω αλλάξει, οι αξίες μας παραμένουν ίδιες: ταπεινότητα, απλότητα και σεβασμός. Μπορείτε να είστε θυμωμένοι να με μισείτε ή να με γιουχάρετε, αλλά δεν μπορείτε να με κάνετε να πάψω να σας αγαπώ, γιατί η αλήθεια είναι εκεί-σας αγαπώ».


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ