Super League 2

Συγχαρητήρια από Λεουτσάκο σε Ολυμπιακό, Άρη και Ατρόμητο

Ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους Ολυμπιακό, Άρη και Ατρόμητο για τις προκρίσεις τους.

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους Ολυμπιακό, Άρη και Ατρόμητο για τις προκρίσεις τους εξέδωσε ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Ποδοσφαίρου Super League 2 – Football League, κυρίου Λεωνίδα Λεουτσάκου:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στις τρεις ελληνικές ομάδες που εξασφάλισαν σημαντικές προκρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. Σε μια εξαιρετικά σημαντική σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε νίκη, κάθε πρόκριση, κάθε βαθμός είναι πολύτιμα. Ευχόμαστε οι ελληνικές επιτυχίες να συνεχιστούν για όλες τις ομάδες μας –ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη- και στο τέλος των προκριματικών φάσεων η Ελλάδα να πανηγυρίζει την πολλαπλή της εκπροσώπηση στους ομίλους του Champions League και του Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x