Αγγλία

Συλλήψεις κορυφαίων παραγόντων στην Αγγλία για σκάνδαλο σε μεταγραφές

Βόμβα έχει πέσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο για σκάνδαλο με παρατυπίες σε μεταγραφές. Συνελήφθησαν παράγοντες της Γουέστ Χαμ και της Νιουκάστλ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση, που διεξάγει έρευνα για πιθανές παρατυπίες και σκάνδαλο «βόμβα» σχετικά με μεταγραφικές υποθέσεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Το πρωί της Τετάρτης, στο πλαίσιο της έρευνας, η αγγλικές αρχές έκαναν έφοδο στα γραφεία της Νιουκάστλ και της Γουέστ Χαμ, και προχώρησαν σε συλλήψεις παραγόντων των δύο ομάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς που συνελήφθησαν, ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νιουκάστλ, Λι Τσάρνλεϊ.

Στην επιχείρηση, πήραν μέρος πάνω από 180 αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η αρχές ερευνούν και άλλες ομάδες διαφόρων κατηγοριών, ενώ εστιάζουν επίσης και στην Γαλλία.

Εκείνο που αξίζει να αναφέρουμε, είναι ότι η Νιουκάστλ έχει ξεκινήσει έρευνα, για «μαύρη τρύπα» στη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αφού φαίνεται να... χάθηκαν στο δρόμο περίπου 1,2 εκ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

«Έγιναν συλλήψεις ατόμων που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία με την υποψία φοροδιαφυγής και εθνικής ασφαλιστικής απάτης», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το τμήμα οικονομικών εγκλημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x