Μια μυστηριώδης σύλληψη ενός 64χρονου άνδρα, που στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον απρόσμενο χαμό του Εμιλιάνο Σάλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από τη Νάντη στο Κάρντιφ, όπου θα έπαιρνε μεταγραφή.

Ο επιθεωρητής Σάιμον Χάξτερ μιλώντας σχετικά με το θέμα, επισήμανε: «Υπάρχει σε εξέλιξη η διεξαγωγή μιας ευρείας έρευνας, σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου, του Εμιλιάνο Σάλα και συνεργαζόμαστε με πολλούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης και της Πολιτικής Αεροπορίας. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, πρέπει να εξετάσουμε αν υπάρχουν ενδείξεις ύποπτης δραστηριότητας και εγκληματικής ενέργειας και ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου συνελήφθη ένας 64χρονος ως ύποπτος σε ανθρωποκτονία από μια παράνομη πράξη» και πρόσθεσε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έμεινε ελεύθερος.

Από την πλευρά του ο κ. Χάξτερ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί το όνομα του υπόπτου, εκτός αν η υπόθεση οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ