Γενικά

Σύλληψη δύο ποδοσφαιριστών στο Ισραήλ για πρόκληση ατυχήματος με εγκατάλειψη!

Στη σύλληψη δύο ποδοσφαιριστών ομάδας της πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ προχώρησε η αστυνομία, καθώς κατηγορούνται πως ενεπλάκησαν σε τροχαίο και μάλιστα εγκατέλειψαν τα θύματα!

Μπλεξίματα με τον νόμο του Ισραήλ έχουν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της πρώτης κατηγορίας! Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, οι συγκεκριμένοι παίκτες (ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά τους αλλά αγωνίζονται στην Ασντόντ) συνελήφθησαν από τις Αρχές, καθώς κατηγορούνται πως ενεπλάκησαν σε τροχαίο, εγκαταλείποντας μάλιστα τα θύματα.

Το συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/9) σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ, όπου το αυτοκίνητο των δύο ποδοσφαιριστών χτύπησε διερχόμενα ποδήλατα, τραυματίζοντας δύο άτομα και στη συνέχεια τα εγκατέλειψε. Ένας 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μετά να εισαχθεί στην εντατική, ενώ το δεύτερο άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.

Λίγες ώρες αργότερα και αφού έγινε η ταυτοποίηση του οχήματος, η αστυνομία συνέλαβε τους φερόμενους δράστες και μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x