Γερμανία

Συμβουλεύτηκε τον Φιρμίνο πριν υπογράψει στην Μπάγερν ο Κουτίνιο

Το πέρασμα του συμπατριώτη του από την Bundesliga θέλησε να αξιοποιήσει ο Κουτίνιο, ο οποίος αισθάνεται ήδη πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Με τον έμπειρο από το γερμανικό πρωτάθλημα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, μίλησε ο Φιλίπε Κουτίνιο πριν αποφασίσει να μετακομίσει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος, ο οποίος υπέγραψε στους Βαυαρούς ως δανεικός για ένα χρόνο, αισθάνεται ήδη δικαιωμένος για την επιλογή του.

«Συζήτησα μαζί του για την ένταση της Bundesliga και τη δυσκολία των εκεί αγώνων», αποκάλυψε στην «SportBild» ο Κουτίνιο αναφερόμενος στον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Φιρμίνο. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, άλλωστε, έχει αγωνιστεί τριάμισι χρόνια στην Γερμανία με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, οπότε είναι από τους πλέον κατάλληλους για να συμβουλεύσει τον άλλοτε αστέρα των «κόκκινων».

Όσο για το τι απάντησε στους συμπατριώτες του για το πώς αισθάνεται αυτές τις πρώτες του βδομάδες στην Γερμανία; «Τους είπα πόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι εδώ. Είχα ένα υπέροχο καλωσόρισμα από τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, τα Μέσα. Θέλω να το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο, με γκολ και καλές εμφανίσεις», ανέφερε ο νεαποκτηθείς άσος της Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x