Stoiximan Super League

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Δώνη!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση του Παϊρότζ με τους Νταμπίζα και Δώνη, όπου αποφασίστηκε οριστικά ο τελευταίος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό!

Προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται, πλέον, ο Γιώργος Δώνης καθώς όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης ολοκληρώθηκε προ ολίγου η συνάντηση του Παϊρότζ Πιεγκσμπονσάντ με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη.

Εκεί όπου καταρχήν δόθηκε το «πράσινο φως» και τυπικά από πλευράς Παϊρότζ για να αναλάβει ο 49χρονος τεχνικός τα ηνία του Παναθηναϊκού, ενώ το μόνο που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παγκάκης, δεν διευκρινίστηκε το χρονικό διάστημα της συνεργασίας των δυο πλευρών, αλλά όλα δείχνουν ότι μιλάμε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας...

Επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ
Από εκεί και πέρα, ο διαφαινόμενος «γάμος» του Παναθηναϊκού με τον Δώνη επιβεβαιώθηκε επί της ουσίας και μέσω της επίσημης ενημέρωσης της «πράσινης» ΠΑΕ, αμέσως μετά το τέλος του ραντεβού.

Σύμφωνα με αυτήν «έγινε η πρώτη γνωριμία Παϊρόιτζ με Δώνη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολύ καλό κλίμα και δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x