Stoiximan Super League

Συμφώνησε με Αμπνταλά η ΑΕΛ

Παίκτης της ΑΕΛ θα είναι από ‘δω και στο εξής ο Μπασέμ Μορσί Αμπνταλά.

Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε πως συμφώνησε την Τετάρτη με τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο για τον επόμενο χρόνο ως δανεικό από τη Ζάμαλεκ, μεταγραφή που τη χαρακτηρίζει η υπερβολική οικονομική αποζημίωση για τα ελληνικά δεδομένα, όπως τονίζεται σχετικά στην ανακοίνωση των «βυσσινί».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πριν από λίγη ώρα, επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ της αιγυπτιακής Ζαμάλεκ του Καΐρου, κατ' επανάληψη πρωταθλήτριας Αιγύπτου και πρωταθλήτριας του Champions League Αφρικής, για το δανεισμό στην ιστορική ομάδα μας του διεθνούς με την εθνική Αιγύπτου ποδοσφαιριστού BASEM MORSY ELKOTB ABDALLA για ένα χρόνο.

Για την ετήσια οικονομική αποζημίωση του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι υπερβολική για τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Κούγια και του ιδιοκτήτη της Ζαμάλεκ, ο οποίος, επίσης, είναι κορυφαίος δικηγόρος στην Αίγυπτο, όπως τα 2/3 από αυτήν τα καταβάλλει η Ζαμάλεκ και το 1/3 η ΑΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Λάρισα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1/7/2018 για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x