Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Σετσέροβιτς η ΑΕΛ

Την απόκτηση του διεθνούς χαφ από τη Βοσνία ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Μία ημέρα μετά τη σημαντική ισοπαλία με την ΑΕΚ, η ΑΕΛ ανακοίνωσε το πρώτο της απόκτημα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άντναν Σετσέροβιτς, ο οποίος βρέθηκε χθες στο «AEL FC Arena» και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της νέας ομάδας του. Ο Βόσνιος μέσος υπέγραψε για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Ο 27χρονος χαφ έγινε διεθνής τον περασμένο Φεβρουάριο, στο φιλικό με το Μεξικό.

Ο Σετσέροβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σλάβεν Ζιβίνιτσε και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ρόντα. Στη συνέχεια, έπαιξε ως δανεικός σε Ναϊμέγκεν, Φορτούνα Σιτάρντ, Μάαστριχτ.

Το 2014 επέστρεψε στη Βοσνία για λογαριασμό της Σλόμποντα Τούζλα, το 2015 μετακόμισε στην Αυστρία για να παίξει στην Αούστρια Λουστενάου, αλλά το 2016 επέστρεψε ξανά στην πατρίδα του για τη Ζελιέζνιτσαρ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε Μλάντοστ Κακάνι, ενώ φέτος είχε 14 συμμετοχές στην Τούζλα Σίτι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του διεθνή με της εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης Adnan Secerovic.

Ο Adnan Secerovic αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού και επιτελικού μέσου και μαζί με τον ηλικίας 26 ετών Έλληνα αρχηγό της ομάδας μας Άντονι Φατιόν, τον ηλικίας 26 ετών εξαίρετο Σέρβο μέσο Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς, τον ηλικίας 26 ετών διεθνή Γάλλο Αλεξάντερ Κόεφ, τον ηλικίας 25 ετών διεθνή με όλες ομάδες της Ελλάδας Παναγιώτη Μπάλλα, αναμένεται να αποτελέσουν μία από τις πληρέστερες γραμμές μέσων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Adnan Secerovic έχει ύψος 1,80, ήταν εκ των αρχηγών μιας από τις καλύτερες ομάδες της Βοσνίας, της Τούζλα, με την οποία αγωνίστηκε φέτος στο Europa League και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο 2μιση ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x