Champions League

Συμμαχούν Ρεάλ και Ατλέτικο κατά των Ιταλών!

Τιμές σε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια στο Μιλάνο ανέβηκαν στα ύψη και οι οπαδοί της Ρεάλ και της Ατλέτικο αντιδρούν. Μόνο 40.000 εισιτήρια στους Ισπανούς για τον τελικό στο «Σαν Σίρο».

Από την περασμένη Τετάρτη, όταν και η Ρεάλ εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Μιλάνο κόντρα στην Ατλέτικο, πολλοί πίστευαν πως η Μαδρίτη θα... μεταφερθεί στην Ιταλία στις 28 Μαΐου.

Οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια τις τελευταίες μέρες μόνο την αναμενόμενη κινητικότητα δεν δείχνουν! Αιτία αποτελεί η κατακόρυφη και ανεξήγητη αύξηση των τιμών σε καταλύματα και εναέρια μέσα μεταφοράς. Έτσι, οι οπαδοί των δύο ομάδων όχι μόνο δεν μπαίνουν στην διαδικασία κράτησης αλλά ούτε και σε αυτή της αναζήτησης.

Σύμμαχος των φίλων των Μαδριλένων δεν είναι, όπως φαίνεται ούτε η UEFA. Το «Σαν Σίρο» έχει χωρητικότητα 81.227 θεατών όμως μόλις 40.000 εισιτήρια θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών της Ρεάλ και της Ατλέτικο. Τα άλλα μισά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προτίθεται να τα δώσει στους χορηγούς της, οι οποίοι με την σειρά τους θα μπορούν να τα μοιράσουν κατά το δοκούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x