Αγγλία

Συμπαίκτης του Βάις ο Φαν Πέρσι;

Τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι προσπαθεί να αποκτήσει η Λεκβίγια. Η ομάδα από το Κατάρ, στην οποία αγωνίζεται ο λάντιμιρ Βάις προσφέρει στον Ολλανδό επιθετικό τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 18 εκατ. ευρώ.

«Χρυσάφι» ετοιμάζεται να δώσει στον Ρόμπι Φαν Πέρσι η Λεκβίγια. Ο 31χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και η ομάδα από το Κατάρ θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κάνει το μεγάλο… «μπαμ», όπως γράφει η Mirror.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα προσφέρει στον Ολλανδό διεθνή τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Έτσι, αν ο Φαν Πέρσι πει το «ναι» στην πρόταση της Λεκβίγια, θα γίνει συμπαίκτης με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, ενώ προπονητής των Καταριανών είναι ο Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ωστόσο, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του Φαν Πέρσι έχουν δείξει και οι δύο «μεγάλοι» του τουρκικού ποδοσφαίρου, η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε και δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι μνηστήρες, καθώς ολοκληρώνονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι ομάδες θα ξεκινήσουν το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x