Stoiximan Super League

Συμπλήρωσαν κάρτες Λισγάρας και Τζουρίτσκοβιτς στην Ξάνθη

Η Ξάνθη θα παίξει χωρίς τον Λιασγάρα κόντρα στον Παναιτωλικό και τον Τζουρίτσκοβιτς κόντρα στο ΟΦΗ, ενώ σε δύο γκρουπ διεξήχθη η σημερινή προπόνηση.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, η Ξάνθη ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (20/01) με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το 2-2 με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, με τον Μίλαν Ράσταβατς να εστιάζει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο επόμενο ματς.

Οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ, με αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής.

Οι Χρήστος Λισγάρας και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό (18η) και ΟΦΗ (19η) αντίστοιχα. Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι Καμαρά – Σιλά που θα απουσιάσουν λόγω καρτών.

Την Παρασκευή (19:30) στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στα Πηγάδια, το «Le Chalet», η Ξάνθη θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x