Stoiximan Super League

Συνάντηση ORIGINAL με Μελισσανίδη!

Είναι πρόθυμος να βοηθήσει; Σκοπεύει να ηγηθεί λύσης για το αύριο της ΑΕΚ; Αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν οριστικά πλέον από τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε ραντεβού που έχει με την ORIGINAL!

Το όνομά του ήταν -και είναι ακόμα περισσότερο απ’ το βράδυ της Κυριακής- το πρώτο που έρχεται στο μυαλό των φίλων της ΑΕΚ ως λύση για την επόμενη μέρα.

Ήρθε η ώρα να φανεί οριστικά λοιπόν αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσει την «Ένωση» στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της.

Μετά τη συνάντηση που αποκάλυψε η «Sportday» πως είχε με τον Πέτρο Παππά, ο πρώην ιδιοκτήτης έχει μια -ακόμα κρισιμότερη- απόψε με την ORIGINAL.

Στη συζήτησή του λοιπόν με ηγετικά στελέχη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης αναμένεται να τοποθετηθεί για τις προθέσεις του.

Θα φανεί λοιπόν αν θεωρεί ότι πληρείται πια η βασική προϋπόθεση που έθετε σε κάθε αναφορά του για την ΑΕΚ περί πρόθεσης να αναμειχθεί μονάχα εφόσον δεν αναλάβει τα χρέη άλλων. Άλλωστε, οι οπαδοί φέρονται έτοιμοι να του παρουσιάσουν ένα τέτοιο πλάνο, το οποίο θα προβλέπει υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία -αλλά και εξασφάλιση κάποιων εσόδων μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων και χορηγιών.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, πρώτο μέλημα θα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η άποψη του Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα. Κυρίως όμως το αν ο ίδιος σκοπεύει -με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο πλάνο- να αναμειχθεί και να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x