Stoiximan Super League

Συνάντηση Βρέντζου, Θεοδωρίδη με Περέιρα, Τριτσώνη, Τσαχειλίδη για τη διαιτησία

Νέο ραντεβού με σκοπό να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία είχε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, με τους Βρέντζο και Θεοδωρίδη να συναντούν τους Βίτορ Περέιρα, Τριτσώνη και Τσαχειλίδη.

Νέο ραντεβού κατόπιν σχετικού αιτήματος από την πλευρά του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε αντιπροσωπεία των «ερυθρολεύκων» και στελεχών που έχουν υπό την ευθύνη τους τον τομέα της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης και ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, που συνοδευόταν από τον Σταύρο Τριτσώνη και τον Γιάννη Τσαχειλίδη, που αποτελεί και το τελευταίο –χρονικά- μέλος που προστέθηκε στην Επιτροπή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς τους «ερυθρόλευκους» μέχρι σήμερα, αλλά και για τα ματς των ανταγωνιστών του, ζητώντας τη βελτίωση της κατάστασης, με τον Πορτογάλο από την πλευρά του να αναλαμβάνει την ευθύνη για τους ορισμούς που έχουν γίνει, χωρίς όμως να αποδέχεται να δεσμευθεί σε κάτι σε ό,τι αφορά το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση του Περέιρα να παρουσιαστεί μαζί με τους Τριτσώνη και Τσαχειλίδη δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού θέλησε έτσι να δείξει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x