Stoiximan Super League

Συνάντηση με Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση ζητάει η Super League

Ακόμα μία συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη αναφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης θα ζητήσει η Super League. Νέα ημερομηνία στο Λαμία-Πανιώνιος λόγω Κυπέλλου.

Στο επίκεντρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League βρέθηκε για ακόμα μία φορά το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Άκρη για ακόμα μία φορά δεν βγήκε από τις σημερινές συζητήσεις και στο μόνο που κατέληξαν τα μέλη της Λίγκας είναι να αιτηθούν και πάλι συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και πλέον αναμένεται η αντίδραση της Πολιτείας, που μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει επίσημα αλλαγή στάσης, τονίζοντας ότι σε λίγο καιρό θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση.

Επιπλέον, λόγω του πρώτου ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία, αποφασίστηκε το ματς της ομάδας της Φθιώτιδας για την 26η αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

4/ Ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας θα ενισχύσει με το ποσόν των 30.000 ευρώ το αβάπτιστο βρέφος της οικογένειας Γιαννακάκη από το Λασίθι της Κρήτης, το οποίο έχασε στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Κρήτη τους γονείς και άλλους συγγενείς του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x