Αγγλία

Συνελήφθη οπαδός για τα επεισόδια στο Μίλγουολ-Έβερτον

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 27χρονου άνδρα που τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο αντίπαλο οπαδό σε ματς για το FA Cup.

Στην αναμέτρηση της Μίλγουολ με την Έβερτον για τα προημιτελικά του FA Cup, υπήρξαν βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών τα οποία στοίχισαν σε έναν άτυχο άνδρα ανεπανόρθωτο τραυματισμό στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 27χρονο τον οποίον θεωρούν υπεύθυνο για τον τραυματισμό. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι ιδιαίτερα σοβαρές καθώς αφορούν τραυματισμό από πρόθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Εκτός από τον συγκεκριμένο άτυχο οπαδό υπήρξαν και άλλοι τραυματισμοί κατά την διάρκεια των συγκρούσεων. Η αστυνομία βρίσκεται σε διαδικασία εντοπισμού όλων των εμπλεκόμενων στα θλιβερά περιστατικά που έλαβαν χώρα.

Ο ερευνητής της υπόθεσης Ματ Σίμπσον τόνισε σε δηλώσεις του πως οι υπεύθυνοι θα βρεθούν σύντομα ενώπιων της δικαιοσύνης. Επισήμανε επίσης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν στην διάθεση τους και μελετάνε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα οδηγήσει στους ενόχους.

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x