Stoiximan Super League

Συνέχισε ατομικό ο Ένγκελς, «πέρασμα» για τον εορτάζοντα Χουτεσιώτη

Με διπλή προπόνηση συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του στο Γκενκ του Βελγίου.

Διπλή προπόνηση είχε το σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Γκενκ του Βελγίου, με τον Μπιόρν Ένγκελς να συνεχίζει και το απόγευμα το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο «άτυχος» της ημέρας ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης που λόγω των γενεθλίων του, οι συμπαίκτες του τον... περιποιήθηκαν μέσω του καθιερωμένου «περάσματος».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ο Θρύλος συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά, μέσω των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος εκεί όπου χρειάζεται, δηλαδή στα προκριματικά του Europa League και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, για τη Super League.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, όπου δούλεψαν εκ νέου επάνω στο κομμάτι της τακτικής, σε κανονική ροή αγώνα, μέσω διτέρματος, αλλά και από στατικές φάσεις. Δεν έλειψε και το απαραίτητο «ξεμούδιασμα», επιμορφωτικού χαρακτήρα πάντα, καθώς στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες «χτύπησαν» φάουλ, από διάφορα σημεία, εξασκώντας τα καλά τους πόδια.

Ατομικά κινήθηκε ο Ένγκελς, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο -δικαιολογημένα απών από την πρωινή προπόνηση- Μαντί Καμαρά. Το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες δεν θα «φορτσάρουν», αφού το φιλικό με την Γκενκ είναι πολύ νωρίς, το απόγευμα του Σαββάτου (3μμ τοπική ώρα, 4μμ Ελλάδας).

** Οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρέλειψαν να κάνουν το... πέρασμα, για λογαριασμό του Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος είχε την Παρασκευή γενέθλια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x