Πορτογαλία

Συνέχισε νικηφόρα μετά την ΑΕΚ η Μπενφίκα!

Την 5η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Μπενφίκα, που πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Μαρίτιμο (0-1).

Ένα πέναλτι του Ζόνας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να χαρίσει τους 3 βαθμούς στην Μπενφίκα, που έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα της αξιόμαχης Μαρίτιμο λίγες ημέρες μετά από τη νίκη της επί της ΑΕΚ για το Champions League.

Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο και δεν βρήκε καθαρές ευκαιρίες μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ζόνας κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως δεν είχαν τον τρόπο για να φτάσουν στο 1-1. Κάπως έτσι οι «αετοί» έφτασαν στο διπλό, το οποίο σηματοδότησε την 5η σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, η Μαρίτιμο συμπλήρωσε 9 αγώνες πρωταθλήματος δίχως «τρίποντο» (0-2-7) και εξακολουθεί να βολοδέρνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x