Σκωτία

Συνεχίζει στα ψηλά η Μάδεργουελ

Κοντά στις πρωτοπόρους συνεχίζει η Μάδεργουελ, που επικράτησε 2-0 της Σεντ Μίρεν στην 8η αγωνιστική της Championship Σκωτίας. Γλίτωσε τον βαθμό στο παρά πέντε η Αμπερντίν, 1-1 τη Χιμπέρνιαν.

Την καταδίωξη των Ρέιντζερς και Σέλτικ συνεχίζει η Μάδεργουελ, που επικράτησε 2-0 της Σεντ Μίρεν στην 8η στροφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πέμπτη τους φετινή νίκη, με τον Σκοτ να ανοίγει το σκορ στο 39’ και τον Λονγκ να σφραγίζει το τρίποντο στο 86’.

Σκούρα τα βρήκε η Αμπερντίν κόντρα στη Χιμπέρνιαν, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο… παρά πέντε. Οι «Χιμπς» πήραν το προβάδισμα στο 48’ με τον Πόρτεους και, σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, λίγα λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μέιν.

Μετά από τρεις μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων να διευρύνουν το προβάδισμά τους, η Αμπερντίν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86’ με τον Κόσγκροουβ, ο οποίος θα μπορούσε να είχε αποβληθεί νωρίτερα με δεύτερη κίτρινη. Τελικά, η Αμπερντίν ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, αφού το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Φέργκιουσον.

Στα… χαμηλά κράτησε την Χαρτς η Κιλμάρνοκ, περνώντας με 1-0 από το Εδιμβούργο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπιουρκ στο 42’, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη.

Μακριά από την πρώτη της φετινή νίκη διατήρησε την Σεντ Τζόνστον η Ρος Κάουντι, ισοφαρίζοντας σε 2-2 το μεταξύ τους παιχνίδι.
Η Ρος Κάουντι ήταν αυτή που προηγήθηκε μόλις στο 10’, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς τούμπα και να παίρνουν το προβάδισμα με γκολ του Μέι (34’) -που είχε και χαμένο πέναλτι στο 20’- και του Κένεντι (51’). Ο Σπιταλ όμως τους άφησε με τη… γλύκα, ισοφαρίζοντας στο 68’.

Αναλυτικά, η 8η) αγωνιστική:
Σάββατο (5/10)
Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν 1-1
(86’ Κόσγκροουβ – 48’ Πόρτιους)

Χαρτς-Κιλμάρνοκ 0-1
(42’ Μπιούρκ)

Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν 2-0
(39’ Σκοτ, 86’ Λονγκ)

Ρος Κάουντι-Σεντ Τζόνστον 2-2
(10’ Τσάλμερς, 68’ Σπίταλς – 34’ Μέι, 51’ Κένεντι)

Κυριακή (6/10)

Λίβινγκστον-Σέλτικ (14:00)
Ρέιντζερς-Χάμιλτον (17:00)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Σάββατο 19/10
Σέλτικ-Ρος Κάουντι (17:00)
Χάμιλτον-Χιμπέρνιαν
Κιλμάρνοκ-Λίβινγκστον
Μάδεργουελ-Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον
Κυριακή 20/10
Χαρτς-Ρέιντζερς (14:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x