Stoiximan Super League

Συνεχίζει την προετοιμασία στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε σήμερα το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του στο Καρπενήσι και πλέον επιστρέφει στη… βάση του, για το δεύτερο μέρος.

Μετά από 12 ημέρες παρουσίας στο Καρπενήσι (18-29 Ιουλίου), η αποστολή του ΟΦΗ συνεχίζει στο Ηράκλειο την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ο σύλλογος του Ηρακλείου έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), τη Λάρισα (1-0) και την Παναχαική (0-0), στα οποία ο Νίκος Παπαδόπουλος, δοκίμασε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, αλλά και τακτικές και σχήματα που έχει στο μυαλό του για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου.

Η τεχνική ηγεσία των «ομιλιτών» δήλωσε ικανοποιημένη από την δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι, τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, καθώς ο Παπαδόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα στο διάστημα αυτό με διπλές προπονήσεις και φιλικά δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς. Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο στόχος της ομάδας, είναι να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος...

Σίγουρα με Εργοτέλη, ψάχνουν άλλα δύο φιλικά
Από εκεί και πέρα, το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της κρητικής ομάδας, περιλαμβάνει και αυτό φιλικά παιχνίδια, μέχρι τις 25 Αυγούστου, που έχει ανακοινωθεί ως επίσημη ημερομηνία από την Σούπερ Λιγκ για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έχει κλείσει μέχρι τώρα μόνο ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» στις 18 Αυγούστου, ωστόσο ήδη οι άνθρωποι της ομάδας, είναι σε επαφή με ομάδες για τουλάχιστον δύο-τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια και περιμένουν απαντήσεις για να τα επισημοποιήσει!

Τέλος, ο Παπαδόπουλος, έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x