Με ορισμένη γενική είσοδο στα 10 ευρώ, συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το φιλικό αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός που πραγματοποιείται για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις φονικές πυρκαγιές που χτύπησαν την Αττική τον Ιούλιο.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 στη διαχείριση εισιτηρίων του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου θα λειτουργήσει από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00 τόσο την Πέμπτη 6 Αυγούστου όσο και την Παρασκευή 7 Αυγούστου.

Η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19.00 και διοργανώνεται από την ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980» με σκοπό τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας του Ατρόμητου που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Για το λόγο αυτό, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα ισχύσουν στο φιλικό αγώνα οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2018-19 ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σε όλες τις θύρες η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 10 ευρώ με εξαίρεση τη Θύρα 3(VIP) όπου η τιμή θα είναι στα 15 ευρώ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ