Κύπελλο Ελλάδας

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ (pics/vids)

Δείτε εικόνες από την εθνική οδό και την πορεία των πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr παρακολουθούν την πορεία των πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ προς την Αθήνα και σας μεταφέρουν τις τελευταίες σχετικές πληροφορίες.

Όπως ήταν ήδη γνωστό από χθες το ραντεβού των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν για τις 5 το πρωί για να ξεκίνησαν από τα Μάλγαρα. Τα πάντα πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί και από τις 5 άρχισαν να αναχωρούν τα πούλμαν.

Βάσει του σχεδιασμού της ΕΛΑΣ η πομπή έχει χωριστεί σε ομάδες 10 πούλμαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας να παρακολουθούν αλλά διακριτικά την πορεία. Η μεγαλύτερη δύναμη της αστυνομίας γίνεται αντιληπτή σε γέφυρες και κόμβους, δηλαδή, στα σημεία που υπάρχει ο μεγαλύτερος κίνδυνος για να υπάρχει ενέδρα ή συνάντηση με οπαδούς άλλων ομάδων.

Υπολογίζεται ότι στις 15:30 μεγάλος όγκος της πομπής θα βρίσκεται στις Αφίδνες εκεί που είναι προγραμματισμένη η μια από τις δύο στάσεις που θα γίνουν στο ταξίδι. Στις Αφίδνες η αστυνομία θα ελέγχει τα πούλμαν και τους οπαδούς που είναι σε αυτά και θα αναχωρούν ανά δέκα με προορισμό την Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των οχημάτων είναι αρκετά γρήγορη κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο οι ώρες να διαφοροποιηθούν, άρα και η άφιξη των πούλμαν στο ΟΑΚΑ να γίνει πολύ νωρίτερα από τις υπολογισμένες ώρες.



UPDATE (11:14): Τα πρώτα πούλμαν έχουν φτάσει στις Αφίδνες. Έχει αρχίσει ο έλεγχος από την Αστυνομία.



inner



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x