Γερμανία

Συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2022 Σάλκε και Μπούργκσταλερ

Η Σάλκε ανακοίνωσε την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου της με τον Γκουίντο Μπούργκσταλερ για δύο επιπλέον χρόνια, ήτοι μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022.

Κάτοικος Γκερλζενκίρχεν μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Γκουίντο Μπούργκσταλερ, με τη διοίκηση της Σάλκε να ανακοινώνει σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του Αυστριακού επιθετικού, που έληγε κανονικά του χρόνου για δύο επιπλέον έτη.

«Είναι μια σπουδαία κίνηση από τον Γκουίντο, ο οποίος σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, επιβεβαιώνει τόσο ξεκάθαρα την αφοσίωσή του στον σύλλογο. Είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπει το μέλλον του συνδεδεμένο με τη Σάλκε», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής των «κένιγκσμπλαου», Γιόχεν Σνάιντερ.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί σημαίνει πολλά για εμένα το να αποτελέσω μέλος της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη που έχω λάβει εδώ. Είναι σημαντικό για εμάς τώρα να κάνουμε τα πάντα στην ώρα τους και να απελευθερώσουμε τη Σάλκε από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην Bundesliga», σχολίασε ο Μπουργκστάλερ.

Ο 29χρονος στράικερ μετακόμισε στη Σάλκε τον Ιανουάριο του 2017 από τη Νυρεμβέργη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια σημείωσε 28 τέρματα σε 88 εμφανίσεις με τη φανέλα των «ανθρακωρύχων».

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x