Ελλάδα

Συνεχίζουν το… τρικ της καθυστέρησης οι κατηγορούμενοι της «εγκληματικής οργάνωσης»

Απύθμενο αποδεικνύεται το θράσος των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Αφού απορρίφθηκε η 14η αίτηση εξαίρεσης Δασκαλόπουλου, συνέχισαν το τρικ της καθυστέρησης καταθέτοντας… 15η

Τα νομικά τερτίπια με τα οποία θα κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συνεχίζουν οι κατηγορούμενοι στην «εγκληματική οργάνωση».

Μετά την υποβολή 13 αιτήσεων εξαίρεσης του Εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ένας ακόμα εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης (που κατηγορείται για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να διευθύνει αγώνες ποδοσφαίρου) κατέθεσε παρόμοιο αίτημα.

Αφότου λοιπόν κι εκείνο είχε την τύχη των προηγούμενων -δηλαδή απορρίφθηκε- το τρικ συνεχίστηκε ανερυθρίαστα με τον ίδιο τρόπο: Κατατέθηκε και… 14η αίτηση εξαίρεσης από διαφορετικό εμπλεκόμενο!

Κάτι που είναι μεν δικαίωμα των κατηγορούμενων, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αποσκοπεί στο να καθυστερήσει η διαδικασία και να τρενάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο την υποβολή της πρότασης Δασκαλόπουλου για το ποιοι από τους 35 εμπλεκόμενους θα παραπεμφθούν σε δίκη.

Πάντως το όλο θέμα, που συνιστά ξεκάθαρη προσβολή στη Δικαιοσύνη, μπορεί να σταματήσει από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η οποία έχει το δικαίωμα σχετικών κινήσεων από τις τροποποιήσεις που έγιναν στον Κώδικα το 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x