Για πολλά θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, και όχι μόνο, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θεωρείται υπεύθυνος ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως προκύπτει λίγες ημέρες μετά τη νέα ήττα της ομάδας από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Φως», η σημαντικότερη ευθύνη που αποδίδεται στον Σέρβο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης είναι εκείνη της αποχώρησης ενός από τους καλύτερους γυμναστές που είχε τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μουρίκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με Ερνέστο Βαλβέρδε, Μίτσελ και Μάρκο Σίλβα, και όλοι τους είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη δουλειά που έκανε στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Κοβάσεβιτς ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στον Ντάρκο φαίνεται πως έχει ευθύνες και για άλλα πολλά εσωτερικά θέματα στον Ολυμπιακό, με τα σημερινά δεδομένα να δείχνουν πως δύσκολα θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ