Stoiximan Super League

Σύνθημα για το… απόλυτο στον Ολυμπιακό

Στόχος στον Ολυμπιακό είναι το «7x7» μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως λένε στου Ρέντη μετά και την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Μαρτίνς να μπαίνει σε κρίσιμο… μονοπάτι.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε το βαρύ πρόγραμμα της περασμένης εβδομάδας, με τα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ (εντός), Μίλαν (εκτός) και ΑΕΚ (εκτός), κάνοντας παρουσιάζοντας θετικό πρόσωπο, αλλά η απόδοσή του δεν συνδυάστηκε με καλή συγκομιδή βαθμών.

Στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας του Μαρτίνς σε αυτά τα ματς, αλλά δεν γίνεται να μην συνυπολογίσουν το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε ούτε μια νίκη σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Πλέον καλούνται να δουλέψουν στη διακοπή του πρωταθλήματος (όχι με ιδανικές συνθήκες, διότι θα λείπουν οι διεθνείς) στις αδυναμίες και υπάρχει η πίστη ότι στη συνέχεια θα έρθουν τα γκολ.

Στόχος για τους Πειραιώτες, όπως αναφέρεται στο «Φως» είναι να κάνουν το απόλυτο μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 11 Νοεμβρίου, διότι τα ματς που έρχονται είναι και δύσκολα (τα περισσότερα από αυτά) και σημαντικά.

Υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στη συνέχεια ο αγώνας με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο για το Europa League (δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια για τους «ερυθρόλευκους» αν θέλουν να μείνουν «ζωντανοί» για πρόκριση). Ακολουθούν δύο εύκολα θεωρητικά παιχνίδια, με τον Απόλλωνα εντός, την Παναχαϊκή εκτός για το Κύπελλο, προτού αγωνιστεί εκτός με τον Άρη ο Ολυμπιακός και με την Ντουντελάνζ εντός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x