Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες στο Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Δημήτρης Σπανός και Ηρακλής Μεταξάς για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο της Νεάπολης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League 1. Αμφότερες προέρχονται από δύο μεγάλες εμφανίσεις και στόχος απόψε δεν είναι άλλος από το να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Δημήτρης Σπανός θα στηριχθεί στην ίδια επιτυχημένη «συνταγή», κάνοντας μόλις δύο αλλαγές και αυτές αναγκαστικές σε σχέση με τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη, καθώς οι Ρομαό και Ματσούκας θα ξεκινήσουν στις θέσεις των Γκοτσούλια και Λένις.

Από την άλλη, και ο Ηρακλής Μεταξάς προέβη σε μία αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Λώλης παίρνει τη θέση του τραυματία Κόντε στην αρχική ενδεκάδα.

Ιωνικός (4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Ματσούκας, Άοσμαν, Καμπράλ, Τουράμ.

ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-1-1): Λοντίγκιν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Λώλης, Περέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x