Stoiximan Super League

Ανανέωσε με Ρόμανιτς μέχρι το 2024 η Λαμία

Συνεχίζουν μαζί Λαμία και Λαζάρ Ρόμανιτς για άλλα τρία χρόνια, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει σήμερα (29/07) την επέκταση του συμβολαίου των δύο πλευρών.

Κάτοικος Λαμίας θα παραμείνει ο Λάζαρ Ρόμανιτς με την ομάδα της Φθιώτιδας να γνωστοποιεί σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Σέρβο άσο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου (25/3/1998) επιθετικού Lazar Romanic έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο Romanic, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τον Αύγουστο του 2018 έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας συνολικά 78 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας πλέον απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου. Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με τη φανέλα της Λαμίας, με εκπλήρωση των στόχων μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας που ανοίγεται μπροστά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x