Stoiximan Super League

Σάσα: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 2-1.

Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και ο Λούκας Σάσα ανέφερε πως ήταν μια σημαντική νίκη για τους «κίτρινους», ωστόσο δεν έχουν ακόμη το δικαίωμα να πανηγυρίζουν, καθώς έχουν πολλά ματς μπροστά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

«Είναι μια πολύ σημαντική για μας. Προερχόμασταν από το κακό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν μας άρεσε ο τρόπος που χάσαμε και κυρίως ο τρόπος που παίξαμε. Νιώσαμε την πίεση να παίξουμε καλύτερα, να κερδίσουμε, να πάρουμε τους βαθμούς και το αποτέλεσμα που πήραμε είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μας».

Για τις τελικές που είχε η ομάδα του: «Ακόμη κι όταν προηγήθηκαν, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, κάνοντας το παιχνίδι μας. Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες κι όταν το κάνεις, κάποια σουτ θα καταλήξουν σε γκολ».

Για την θέση ισχύος που βρίσκεται ο Άρης: «Είναι καλό να κρατήσουμε τη διαφορά στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Είναι στους οκτώ βαθμούς η διαφορά, είμαστε χαρούμενοι για το πώς παίξαμε και τη νίκη, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x