Stoiximan Super League

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννιτών για τον ΠΑΣ και την αναδιάρθρωση

Την προσεχή Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση στον Δήμο Ιωαννίνων, ωστε να μην περάσει η αναδιάρθρωση, μετά από αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η παραμονή έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη, με την ομάδα της Ηπείρου να ξεκινά κινητοποίηση ώστε να μην περάσει η αναδιάρθρωση.

Μετά από αίτημα του ΠΑΣ, την προσεχή Πέμπτη θα γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων με όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και τους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με έγγραφό της προς το Δήμο Ιωαννιτών αιτήθηκε σύγκληση σύσκεψης ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή των Ελλήνων πρότασης του Υφυπουργού κ. Γ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει το έγγραφο, η υπό ψήφιση πρόταση θα δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
Για τους παραπάνω λόγους, συγκαλείται σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18/04/2019 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “Α. ΤΣΑΚΑΛΩΦ”, με σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας για την αποφυγή τέτοιων εξελίξεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x