Ιταλία

Συζητάει με Σάρι η Ρόμα

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως η Ρόμα σκέφτεται την αντικατάσταση του Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Δείπνο στο Λονδίνο παρέθεσαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Ρόμα, στον Μαουρίτσιο Σάρι, από τον οποίον ζήτησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο είναι έκδηλη, κυρίως λόγω της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα και οι τζιαλορόσι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, οι Τζέιμς Παλόττα και Φράνκο Μπαλντίνι. σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας La Reppublica, συζήτησαν με τον Σάρι το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα το καλοκαίρι και οι πιθανότητες για να γίνει αυτό αυξάνονται και από το γεγονός ότι ο Σάρι δεν περνάει καθόλου καλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Κατά συνέπεια, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ντι Φρανσέσκο στο τέλος της σεζόν, ο Σάρι φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή για να τον αντικαταστήσει.

Η Ρόμα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Serie A, εκτός των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League, ωστόσο υπάρχει και το φετινό στο οποίο συμμετέχει ακόμα ο σύλλογος. Αν επιτευχθεί η πρόκριση κόντρα στην Πόρτο, τότε είναι πιθανό να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο για τον Ντι Φρανσέσκο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x