Κύπελλο Ελλάδας

Συζητούνται ξανά οι εφέσεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τα επεισόδια του τελικού

Εκ νέου θα συζητηθούν οι εφέσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τις ποινές που τους επιβλήθηκαν λόγω του τελικού Κυπέλλου. Αιτία το κώλυμα που δήλωσε ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Νέα συζήτηση θα γίνει για τις εφέσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις ποινές που τους επιβλήθηκαν για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου.

Πρωτόδικα ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών, 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 282.500 ευρώ και η «Ένωση» με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό της έδρας της και πρόστιμο 170.000 ευρώ.

Η συζήτηση που είχε γίνει ωστόσο στην Επιτροπή Εφέσεων για τις συγκεκριμένες ποινές θα επαναληφθεί, καθώς ο πρόεδρος Δημήτρης Σκουτέρης επικαλέστηκε κώλυμα (σ.σ. η σύζυγός του εργάζεται στην ίδια δικηγορική εταιρεία με μέλος του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ).


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 19/6/2017 και ώρα 17:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1. ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αρ.157/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσθέτως παρεμβαίνουσας στη δίκη που εκδόθηκε η εκκαλουμένη.

2.ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αρ.157/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x