Αγγλία

Σωκράτης: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την Τσέλσι»

Ο διεθνής στόπερ περιμένει γεμάτος αυτοπεποίθηση τον τελικό του Europa League.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδειξε την πίστη που υπάρχει στις τάξεις της Άρσεναλ για την κατάκτηση του Europa League στον τελικό της Τετάρτης απέναντι στην Τσέλσι στο Μπακού.

«Η Τσέλσι είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και τους σεβόμαστε. Όμως δεν τους φοβόμαστε. Είναι ένα ματς, ένας τελικός. Χαιρόμαστε που είμαστε εκεί και θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε του χρόνου στο Champions League», ανέφερε ο Έλληνας στόπερ των «κανονιέρηδων».

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του, είπε: «Δεν τα πήγαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια, δεχτήκαμε πολλά γκολ και χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα. Πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά σαν ομάδα, γιατί δεν αμυνόμαστε μόνο με τέσσερις παίκτες».

Όσο για το ότι οι φίλοι της Άρσεναλ τον αγαπούν πολύ για το δυναμικό του παιχνίδι, είπε: «Η δουλειά μου είναι να αμύνομαι και να κάνω τα πάντα για να βοηθώ την ομάδα. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως κάποιες φορές θα παίρνω κάποια κάρτα. Ελπίζω οι φίλαθλοι να το καταλαβαίνουν αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η τεχνική και η τακτική, χρειάζεται να κάνεις κι άλλα πράγματα για να κερδίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x