Γερμανία

Σωκράτης: «Θέλω να παίξω ως τα 33-34»

Την πρόθεσή του να αγωνίζεται μέχρι τα 33 ή 34 χρόνια του έκανε γνωστή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που προετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου με την Άιντραχτ.

Δεν σκοπεύει να γεράσει στο γήπεδο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που σκέφτεται να μην παρατείνει την καριέρα του πέρα από 5-6 ακόμη χρόνια.

«Προσωπικά θέλω να παίξω μέχρι τα 33 ή τα 34 μου, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι εδώ ή κάπου αλλού», δήλωσε για το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, που λήγει το 2019.

Όσο για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Άιντραχτ το Σάββατο στο Βερολίνο, είπε: «Τους τελευταίους τρεις τελικούς έχουμε χάσει. Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να κερδίσουμε επιτέλους αυτόν τον τίτλο. Η απώλεια ενός τροπαίου πάντα κάνει κακό. Δύο φορές χάσαμε κόντρα στην Μπάγερν και μία απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Και κόντρα στην Μπάγερν είναι δύσκολο να κερδίζεις, όταν όμως χάνεις το τρόπαιο απέναντι σε έναν υποτίθεται πιο αδύναμο αντίπαλο η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη».

Τέλος, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Άιντραχτ στο πρωτάθλημα είπε: «Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Άιντραχτ είχες πετύχει ένα όμορφο γκολ: «Ναι ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά τώρα είναι άλλος αγώνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x