Europa League

Σώθηκε στο τέλος η Αλκμααρ

Με πέναλτι στο 85’, η Αλκμααρ ισοφάρισε 1-1 τη Λίντσερ στην Ολλανδία στο πρώτο ματς των «32» του Europa League και άφησε «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς στην Αυστρία.

Η Αλκμααρ παραχώρησε 1-1 στη Λίντσερ, ισοφαρίζοντας στο 85’ στην Ολλανδία, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League και έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στους Αυστριακούς, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης.

Η Αλκμααρ είδε να της ακυρώνεται γκολ στην πρώτη της επίθεση στον αγώνα, όμως, στη συνέχεια, η ολλανδική ομάδα πίεσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, Αυτό τελικά έγινε από την άλλη πλευρά, όταν στο 24’ ο Ράγκουζ σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα. Οι Αυστριακοί είχαν μία καλή ευκαιρία στο 31΄με τον Μίσορλ και άλλη μία στο 42’ με τον Φράιζερ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν από δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 70’, όμως δεν τα κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι αλλαγές των δύο τεχνικών έριξαν το ρυθμό στην προσπάθεια για ένα γκολ και η Λίντσερ κρατούσε το πολύτιμο διπλό και ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο για να σκοράρει. Ο Ντε Βιτ στο 84’έχασε μια καλή ευκαιρία και στο 85’ ο Χόλαντ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Κόοπμεινερς και ισοφάρισε. Ο Σβένσον έχασε μια καλή ευκαιρία στο 91’ για την ολλανδική ομάδα και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες συγκινήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x