Stoiximan Super League

Σ’ αυτόν τον παίκτη ποντάρει πολλά ο Μαρτίνς

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί αφορά την εμπιστοσύνη που έχει ο Πορτογάλος στον Γκιγιέρμε.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Γκιγιέρμε από την Λα Κορούνια, υλοποιώντας μια μεταγραφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για την ομάδα του λιμανιού, με βάση την προσφορά του παίκτη.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι πειραιώτες έδωσαν περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον 27χρονο μέσο, ο οποίος αποδείχθηκε πως μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί αφορά την εμπιστοσύνη που έχει ο Πορτογάλος στον Βραζιλιάνο μέσο.

Κι εδώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τονίσουμε πως ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πως ο Γκιγιέρμε θα είναι καλύτερος την επόμενη χρονιά και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του.

Ο λατινοαμερικάνος μέσος έδειξε με την παρουσία του την πρώτη σεζόν στον Ολυμπιακό, ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος θα «ξεδιπλώσει» την επόμενη σεζόν κι άλλες πτυχές του ταλέντου του και δεν είναι τυχαίο πως ποντάρει πολλά στον Γκιγιέρμε.

Μιλώντας με συνεργάτες του δεν κρύβει ότι θεωρεί πολύ σημαντική την παρουσία του Βραζιλιάνου στην μεσαία γραμμή της ομάδας του και είναι σίγουρος πως ο Γκιγιέρμε θα εξελιχθεί σε ηγέτη του Ολυμπιακού.

Αυτό που επίσης πρέπει να επισημανθεί είναι ότι και ο Γκιγιέρμε αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Φαίνεται άλλωστε αυτό και από τα όσα έχει πει στους συμπατριώτες του ο Βραζιλιάνος μέσος των πειραιωτών κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Γκιγιέρμε πηγαίνει ακόμα και στο ΣΕΦ με την οικογένεια του, για να δουν παιχνίδια της μπασκετικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Πριν από λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα στο twitter περί ενδιαφέροντος βραζιλιάνικης ομάδας για τον έμπειρο μέσο του Ολυμπιακού, αλλά ο Γκιγιέρμε δεν το… κουνάει ρούπι από τον Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x