Champions League

Τα αίτια της «εξαφάνισης» του Ολυμπιακού

Πραγματικό… διασυρμό γλίτωσε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, χάνοντας, τελικά, 3-2 από τη Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη. Πλήρωσαν ατομικά λάθη, κενά και απουσίες οι Πειραιώτες.

Τον εφιάλτη έζησε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-2 μέσα στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν… αδιάβαστοι, μπήκαν πολύ επιθετικά από την αρχή στην αναμέτρηση, χωρίς να φυλάξουν τα νότα τους και έδωσαν το δικαίωμα στους Πορτογάλους να κάνουν ό,τι θέλουν στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν το χειρότερο τη φετινή σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» και στα Κύπελλα Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν ατομικά λάθη, κενά και τις απουσίες που υπάρχουν στην άμυνά τους, τα οποία αποδείχθηκαν καθοριστικά σε ένα παιχνίδι που ήταν σημαντικό για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Στο πρώτο γκολ των «λιονταριών» ο Οτζίτζα έδωσε βάθος στην άμυνα και κάλυψε τον Ντουμπιά που σκόραρε με κεφαλιά. Το δεύτερο γκολ ξεκινάει πάλι από τον Βέλγο χαφ, ο οποίος χάνει μία κόντρα στη γραμμή του πλάγιου άουτ και οι Πορτογάλοι έβγαλαν υποδειγματική αντεπίθεση. Φυσικά δεν φταίει μόνο ο Οτζίτζα.

Γενικότερα παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, το οποίο εντοπίζεται σε πρώτη φάση στη μεσαία γραμμή και τη… απουσία ενός εξαριού που θα βοηθάει με τα τρεξίματά του. Από εκεί και πέρα, ο Πάρντο εξέθεσε τον Μπέσνικ Χάσι, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο τέλος της αναμέτρησης και το πάθος που έβγαλε, ενώ η ομάδα που ήταν πίσω στο σκορ, έδειξε πως θα ήταν χρήσιμος από την αρχή του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x