Stoiximan Super League

Τα βλέμματα στους «αιώνιους» - Δυνατά ματς και σε Ξάνθη, Περιστέρι

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τα ματς ΑΕΛ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Αστέρας να τραβάνε τα βλέμματα.

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Ξάνθη που υποδέχεται στα «Πηγάδια» τον Παναιτωλικό (17:00/ ΕΡΤ), που πριν τη διακοπή πήρε την πρώτη του νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα από τη Θράκη δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπρίτο και Μελιόπουλο, αλλά και στον τιμωρημένο Τζουρίτσκοβιτς.

Για τον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Πάουλο, ενώ αν αγωνιστεί ο Λουσέρο, θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύσει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (18:15/ ΝS2) έχοντας ήδη σβήσει την ποινή των -6 και ψάχνοντας τους πρώτους του βαθμούς. Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε το 4-3-3, χρησιμοποιώντας Κουρμπέλη, Κάτσε και Τζανδάρη μαζί στη μεσαία γραμμή. Στην ΑΕΛ υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή, οι Μπέρτο και Κόεφ. Εκτός οι ανέτοιμοι Μπαργκάν και Ακόστα.

Τη δεύτερη φετινή του νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ατρόμητος που υποδέχεται στο Περιστέρι τη Λαμία (20:00/ ΕΡΤ), η οποία έχει νέο προπονητή στον πάγκο της τον Μάκη Χάβο. Ο Κάναντι αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2. Από την άλλη αναμένεται να δούμε σε δράση για την ομάδα της Φθιώτιδας τον Μαστούρ, που βρίσκεται στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (20:30/ NS2). Οι «ερυθρόλευκο», λίγες μέρες πριν το ματς με τη Μπέτις, θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, απέναντι στους Αρκάδες που έρχονται από ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με πολυσυζητημένα πέναλτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια πετυχημένη συνταγή. Ο Σάββας Παντελίδης, από την άλλη, έχει τον Τόνσο κανονικά στην αποστολή, ενώ επιστρέφουν και οι Τασουλής και Βλάχος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
ΑΕΚ-Πανιώνιος 4-0

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

Ξάνθη-Παναιτωλικός (17:00, ΕΡΤ)
ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (18:15, Novasports 2)
Ατρόμητος-Λαμία (20:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Άρης-Λεβαδειακός (19:00, ΕΡΤ)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (18:15)
Ατρόμητος-ΑΕΛ (19:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (20:30)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Ξάνθη-ΟΦΗ (16:00)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:00)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Παναιτωλικός-Λαμία (19:00)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x