Ιταλία

Τα βρήκαν Γιουβέντους-Ντε Λιχτ, απομένει το «ναι» του Άγιαξ

Ο Ντε Λιχτ συμφώνησε με την Γιουβέντους στους οικονομικούς όρους και απομένει πλέον η θετική απάντηση του Άγιαξ στην πρόταση της «Μεγάλης Κυρίας», η οποία αγγίζει με τα μπόνους τα 80 εκατ. ευρώ.

Έτοιμη να πυροδοτήσει την... βόμβα Ματάις Ντε Λιχτ η Γιουβέντους!

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το εξωτερικό, σε συνάντηση που είχε ο Φάμπιο Παρατίτσι με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, υπήρξε απόλυτη συμφωνία. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό να λαμβάνει το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα, οι αποδοχές του Ντε Λιχτ θα είναι κλιμακωτές και θα φτάσουν ακόμη και τα 12 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, αυτό που φαίνεται πως απομένει για να πάει στο Τορίνο ο Ντε Λιχτ είναι να τα βρει η Γιουβέντους με τον Άγιαξ. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει καταθέσει πρόταση 67 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ, ενώ ο Αίαντας θα πάρει άλλα 13 εκατ. ευρώ σε μπόνους, με την μεταγραφή του να φτάνει τα 80 εκατομμύρια συνολικά.

Ο ολλανδικός σύλλογος δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο ο Ραϊόλα θα έχει εντός των επομένων ημερών συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και αναμένεται να τους πιέσει να αποδεχτούν την πρόταση της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x