Stoiximan Super League

«Τα βρήκε» με Ζοάο Νούνιες ο Παναθηναϊκός!

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ζοάο Νούνιες ήρθε ο Παναθηναϊκός και απομένει ο Πορτογάλος αμυντικός να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζοάο Νούνιες, καθώς οι «πράσινοι» ενημέρωσαν προ ολίγου πως ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο αμυντικό!

Μια συμφωνία που θα αποτυπωθεί και σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ μόλις έρθει στην Ελλάδα περάσει από ιατρικά και υπογράψει, ο Νούνιες θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία…

Ο Νούνιες είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται από το 2013 σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι κατά βάση στόπερ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί μπακ, αλλά και ως αμυντικός χαφ.

Πρώτη του ομάδα ήταν η Μπενφίκα B, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2016, όταν και υπέγραψε στην Λέχια Γκντανσκ (πρόσφατα την αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός σε φιλικό), από την οποία έμεινε ελεύθερος τέλη Ιουνίου, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.

Την περασμένη σεζόν έκανε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, όπου τερμάτισε δεύτερη η ομάδα του και 5 στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x