Το κλίμα ανάμεσα στον πρόεδρο της Φορτούνα, Ρόμπερτ Σέφερ, και τον Φρίντχελμ Φούνκελ δεν ήταν και το… καλύτερο δυνατό εδώ και ένα 24ωρο. Με αποτέλεσμα να ακούγονται πολλά ονόματα για τον πάγκο της ομάδας του Ντίσελντορφ, συμπεριλαμβανομένου και του Νταμίρ Κάναντι! Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα δεδομένα άλλαξαν…

«Βρεθήκαμε ξανά χθες το βράδυ για να συζητήσουμε τα πάντα με ηρεμία και συνειδητοποιήσαμε ότι δύο πεισματάρηδες άνθρωποι επέμειναν πολύ στις θέσεις τους. Αυτό ήταν λάθος. Για το καλό της Φορτούνα Ντίσελντορφ, θα διορθώσουμε από κοινού αυτό το λάθος», συνοψίζεται πλέον η κατάσταση, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Παράλληλα, υπάρχει και επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της νεοφώτιστης ομάδας, η οποία αναφέρει: «Η Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο προπονητής Φρίντχελμ Φούνκελ ξανάρχισαν τις συζητήσεις για το συμβόλαιο. Μέχρι το παιχνίδι της ομάδας μας με την Άουγκσμπουργκ, το επόμενο Σάββατο, θα έχει βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση».

Μόλις χθες, ο Σέφερ ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την πρόθεση της Φορτούνα να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 65χρονου τεχνικού, που λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου του 2019. Απόφαση που… πυροδότησε έντονες αντιδράσεις αλλά και δυσαρέσκεια από την πλευρά των οπαδών της!

Έτσι, μια ημέρα μετά, ήρθε η… κυβίστηση από πλευράς διοίκησης, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει άρδην, υπέρ του Φούνκελ…

Σπύρος Σιαμπλής

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ