Ισπανία

Αναβρασμός με Μόντσι στη Σεβίλλη – Φήμες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χαμός στη Σεβίλλη! Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Μόντσι, υπέβαλλε την παραίτησή του, με τις φήμες να τον θέλουν προ των πυλών της Γιουνάιτεντ, αλλά η διοίκηση των Ανδαλουσιανών δεν την έκανε δεκτή.

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τη Σεβίλλη, αφού κατέκτησε ακόμα ένα Europa League, αλλά τώρα αρχίζουν τα προβλήματα, καθώς ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας και ιθύνων νους της πετυχημένης πορείας των τελευταίων χρόνων, Μόντσι, υπέβαλλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Όπως συμφωνούν ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ, ο λόγος της αιφνίδιας απόφασής του είναι η επιθυμία του να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ για να δημιουργήσουν μαζί με τον Ζοσέ Μουρίνιο την ομάδα της νέας περιόδου, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανοίγουν ουσιαστικά αυτή τη θέση, αφού μέχρι σήμερα δεν υπάρχει.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση των Ανδαλουσιανών στη σημερινή έκτακτη συνάντηση που είχαν, δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μόντσι και του διεμήνυσε ότι εφόσον θέλει να αποχωρήσει, θα πρέπει να καταβληθεί στην ομάδα αποζημίωση ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν όλων αυτών –και όπως ανακοίνωσε η Σεβίλλη- ο Μόντσι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του έως το 2020, ωστόσο μένει να φανεί κατά πόσο ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής δεν θα ξαναεκφράσει τάσεις φυγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μόντσι βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2000 και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ το κέρδος της Σεβίλλης από την πετυχημένη θητεία του, αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x