Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Ο Ιταλός φορ δεν κρύβει πως θέλει να ξαναπαίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και ο Παναθηναϊκός κρατά στάση αναμονής.

Ο Φεντερίκο Μακέντα «ομολόγησε» χθες σε διαδικτυακή του συνέντευξη πως θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε υψηλότερο επίπεδο.

«Ξεκίνησα να σκαρφαλώνω προς την επιστροφή μου. Είμαι πλέον ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής, ένας καλύτερος αθλητής. Κάνω πλάνα με διαφορετική φιλοσοφία. Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα έχω πάει καλά στον Παναθηναϊκό αλλά προσβλέπω σε μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα και να αφήσω το σημάδι μου εκεί», τόνισε ο Ιταλός φορ.

Ο ίδιος δεν παραβλέπει τη βοήθεια που του έδωσε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο προσκήνιο. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ο κόσμος έχει πολύ πάθος και σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ήρθα εδώ με πολλά ερωτηματικά και όλοι με βοήθησαν να δουλέψω και να τα πάω καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», τόνισε στην ίδια συνέντευξη.

Ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής. Ο Μακέντα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και οι «πράσινοι» θα αποφασίσουν αξιολογώντας τις προτάσεις που θα φέρει ο ποδοσφαιριστής σε συνεργασία με τον διάσημο ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Η πανδημία σίγουρα περιορίζει τους πόρους που έχουν οι περισσότερες ομάδες για μεταγραφές, αλλά εφόσον έρθει μια συμφέρουσα πρόταση για όλες τις πλευρές, η πώληση του 29χρονου άσου έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος δεν θα προκαλούσε έκπληξη. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φροντίσει να αποκτήσει από τον Γενάρη τον Καρλίτος, που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x