Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για το «μπαμ» του Άρη με Τσέρτσι

Επίσημη πρόταση στον Ιταλό μεσοεπιθετικό έχει καταθέσει ο Άρης, με την πλευρά του παίκτη να παραδέχεται το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων.

Άλλη μία «δυνατή» μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι επιχειρεί να ολοκληρώσει ο Άρης.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αλέσιο Τσέρτσι, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού από την οποία έμεινε ελεύθερος (με 16 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του).

Σε δηλώσεις του ο 32χρονος εξτρέμ παραδέχθηκε τις συζητήσεις με του με τους Θεσσαλονικείς. «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη, με έχουν ενημερώσει οι εκπρόσωποί μου. Η πρόταση απέχει οικονομικά από αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά. Για να παίξω εκτός Ιταλίας θα πρέπει η πρόταση να είναι πολύ δελεαστική, όπως αυτή που είχα πέρσι από την Ανκαραγκουτσού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσέρτσι.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Άρης έχει καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στην πλευρά του Ιταλού εξτρέμ και περιμένει την απάντησή του.

Πρόκειται για μία υπόθεση που μοιάζει αρκετά με εκείνη του Μπράουν Ιντέγε.

Τα χρήματα σίγουρα είναι λιγότερα από εκείνα που έχει πάρει στη μεγάλη καριέρα του ο 32χρονος άσος, αλλά του δίνεται η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει και να έχει μία τελευταία πρόκληση τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x